A weboldallal kapcsolatos helyzetjelentés és a közeljövőben várható tartalmak

Ebben a bejegyzésben egy rövid közlemény olvasható és pár pontban az, hogy milyen bejegyzésekre lehet számítani a közeljövőben itt a weboldalon.

Szeretnék több időt fordítani a weboldalra és az itt megjelenő tartalomra, ebből adódóan mostantól több bejegyzésre lehet számítani, rövidebb kihagyásokkal. Fontosnak tartom azonban már most közölni, hogy a weboldal reklámmentes és az is fog maradni. Továbbá az itt fellelhető összes tartalomhoz ingyenesen és szabadon hozzá lehet férni bárki által és ez a jövőben is így lesz. A weboldal és annak tartalmából semmilyen bevételem nem származik és a céljaim között sem szerepel az, hogy én ezzel pénzt keressek.

A tudnivalók rész után, nézzük, hogy pontosan milyen tartalmak várhatóak:

  • Windows 10 telepítése
  • MikroTik RouterOS telepítése virtuális gépre (VMware) és konfigurálása
  • Windows Server 2019 szolgáltatások telepítése és beállítása (DHCP, NAT, AD, stb.)
  • Cisco hálózati eszközök konfigurálása Packet Tracer-ben
  • Windows 10 klónozása (Lemezkép létrehozása és felhasználása)
  • Windows 10 – Fájlok biztonsági mentése és visszaállítása
  • Microsoft Office – Excel oktatása videók formájában

Nem pont ilyen sorrendben, de nagy valószínűséggel ezek lesznek közeljövőben. Természetesen közben más bejegyzések is megjelenhetnek a weboldalon.

Az utolsó ponttal (Excel oktatása) kapcsolatos információk:
Rövid oktatóvideókat fogok feltenni a BlueGep YouTube csatornájára, amelyek maximum pár percesek. Csakis a lényeges lépések lesznek láthatóak és a legfontosabb információk fognak közben elhangzani. A YouTube-on nem lesz lehetőség a hozzászólásra, viszont a weboldal bejegyzései alatt (mostantól) van rá lehetőség. Az Excel tudásomat mindenképp fel kell frissítenem és kiegészítenem, így úgy döntöttem, hogy ezt ilyen formában fogom megtenni.
A videókban először az Excel fontosabb alapbeállításait fogom végigvenni, aztán jönnek majd a függvények, a diagramok és minden más is. Az első rész nemsokára elérhető lesz itt a weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük