Elkészült a PHP Server Monitor 3.4.5 verzióhoz a magyar fordítás

Elkészült a magyar nyelvű fordítás a PHP Server Monitor legújabb verziójához (v3.4.5), amely már letölthető innét a weboldalról.

A PHP Server Monitor GitHub oldalára körülbelül két hete felkerült a 3.4.0-ás verzió és azóta már több alverziója is megjelent. Jelenleg (a bejegyzés közzétételekor) a 3.4.5-ös verzió a legfrissebb.
Az új verzió a hibajavítások és az apróbb új funkciók mellett, új kinézetet is hozott magával, amely véleményem szerint nagyon jól sikerült, kellőképpen modern és letisztult lett. Mindezek miatt úgy gondoltam, hogy a korábban általam készített magyar fordítást hozzáfrissítem az új verzióhoz, amely már letölthető a weboldalról ide kattintva.

A nyelvi fájl használata:

  1. Be kell másolni a hu_HU.lang.php fájlt a ./src/lang elérési útvonal mappájába.
  2. Bejelentkezés után a webes felületen a Config menüpontban található Language elnevezésű lenyitható listában ki kell választani a Magyar - Hungarian opciót. Ezek után a Save gombra kattintva a weboldal nyelve át fog váltani magyarra.

Ha bármilyen hiba vagy pontatlanság lenne a fordításban, azt az elérhetőségeim egyikén vagy itt hozzászólásban lehet felém jelezni.
Az észrevételeket és a visszajelzéseket előre is köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük