Általános Szerződési Feltételek

(ÁSZF v1, hatályos: 2022.09.01-től)

1. Impresszum – Szolgáltató adatai

 • Név: Rákhely Martin ev.
 • Székhely: 8800 Nagykanizsa, Dózsa György utca 40.
 • Levelezési cím: 8800 Nagykanizsa, Dózsa György utca 40.
 • Adószám: 59060776140
 • Nyilvántartási szám: 57194242
 • Kamara: Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara
 • Webcím: bluegep.net
 • Telefonszám: +36 20 568 7208
 • E-mail cím: info@bluegep.net

1.1 Webtárhelyet szolgáltató cég adatai

 • Cégnév: Websupport Magyarország Kft.
 • Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
 • E-mail cím: info@mhosting.hu
 • Telefonszám: +36 1 700 2323

2. Fogalmak

 • Felek: Ügyfél és Szolgáltató együttesen.
 • Ügyfél: Természetes személy vagy szervezet, aki igénybe veszi a Szolgáltató bármely szolgáltatását.
 • Szolgáltató: Rákhely Martin ev. (8800 Nagykanizsa, Dózsa György utca 40., Nyilvántartási szám: 57194242), mint tulajdonos és az Ügyfelek által megbízott szolgáltatások (munkák) kivitelezője.
 • Felhasználó: minden olyan Ügyfél, aki felhasználói fiókkal rendelkezik az ügyfélportál rendszerben (portal.bluegep.net).
 • Felhasználói fiók: a Szolgáltató által kézileg létrehozott vagy az Ügyfél az erre vonatkozó űrlap kitöltésével, elküldésével és ezzel beleegyezésével automatikusan létrehozott, jelszóval védett, a Felhasználóhoz tartozó, egyedi és személyes hozzáférés.
 • Weboldalak: bluegep.net és portal.bluegep.net internetes oldalak.

3. Alapvető rendelkezések

A Felek között létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Ügyfél és a Szolgáltatót illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, valamint a felelősségi szabályokat.

4. Árak

Az árak forintban értendők és áfamentesek. Az árak tájékoztató jellegűek. Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból a Szolgáltató az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre.

5. Szolgáltatások

A szolgáltatások igénybevételével az Ügyfelek kötelesek megadni a Szolgáltatónak bizonyos személyes (és céginformációs) adatokat a beazonosítás, kapcsolattartás, szerződéskötés és számlakiállítás érdekében. Hogy a Szolgáltató pontosan milyen információkat kér és tárol, arról az Adatkezelési tájékoztatóban lehet bővebben olvasni.

Ha az Ügyfelek átadásra adnak elektronikai termékeket a Szolgáltatónak a szolgáltatás elvégzésének idejére, akkor azok gyártója, modellszáma (megnevezése) és gyári száma rögzítésre kerülnek, illetve fényképek is készülnek az átvett termékekről. A szolgáltatás elvégzése után ismételten fényképek készülnek az Ügyfelek termékeinek átadás előtti vagy közvetlen az új alkatrészek beszerelésének utáni állapotairól. Ennek platformja és tárolási helye az ügyfélportál rendszer, amelyhez az Ügyfél is hozzáféréssel rendelkezik.

Olyan szolgáltatások esetén, amelyeknél a Szolgáltató adatmentést vagy fájlhelyreállítást készít az Ügyfelek adattároló eszközeiről egy Szolgáltató által birtokolt adattárolóra, a Szolgáltató csak ideiglenesen tárolja a fájlokat az Ügyfeleknek történő átadásáig, a szolgáltatás végeztével azonnal törli azokat.
Ez alól kivételt képeznek az Ügyfelek webtárhelyéről lementett fájlok és adatbázisok, amelyek biztonsági adatmentésként szolgálnak. A Szolgáltató harmadik félnek nem adja ki a biztonsági adatmentéseket és saját adattárolóin titkosítva tárolja azokat. Azonban a szolgáltatás felmondásával vagy megszűnésével a Szolgáltató törli és nem tárolja tovább az Ügyfél fájljait és adatbázisait.

A Szolgáltató bizalmasan kezeli az Ügyfelektől kapott weboldal, webtárhely és azokhoz köthető hozzáféréseket, legyen az technikai fiók, e-mail fiók vagy bármilyen más felhasználói fiók. A belépési és bejelentkezési adatokat titkosítva tárolja mesterjelszóval levédve, a Szolgáltatón kívül mások nem férnek hozzá. Ezeknek a tárolási és felhasználási célja az Ügyfelek által igénybe vett szolgáltatások elvégzése. A szolgáltatás felmondásával vagy megszűnésével a Szolgáltató a hozzáférési adatokat törli és nem tárolja azokat tovább.

A szolgáltatásokban vállaltakról az ÁRAK oldalon található Szolgáltatások árai rész rendelkezik, ezeket azonban kiegészíthetik vagy akár módosíthatják is a Felek egyéni megállapodásai.

6. Fizetési módok

A Szolgáltató szolgáltatásit igénybe vevő Ügyfelek készpénzes vagy banki átutalásos módszerrel tudnak fizetni.

7. Garanciavállalás

A Szolgáltató egyes szolgáltatások esetében garanciát vállal az általa elvégzett munkára, ha az Ügyfél már kifizette azt. Hogy mely szolgáltatásokra vonatkozik a garancia és hogy mennyi időre, azt a szolgáltatások leírása tartalmazza az ÁRAK oldalon. A szolgáltatások garanciaidején belül a Szolgáltató díjmentesen kijavítja az elvégzett szolgáltatások hibáit az Ügyfelek számára, ha bizonyítható, hogy azok a Szolgáltató mulasztásai miatt állnak fent. A garanciaidőt a szolgáltatások teljesítésétől (átadástól) kell számítani.

A garanciavállalás nem vonatkozik az Ügyfelek által a szolgáltatónak ideiglenesen, a szolgáltatások elvégzésének céljából átadott elektronikai termékekre, továbbá azok gyártói és bolti garanciális idejét nem hosszabbítja meg a szolgáltatások elvégzésének idejével.

8. Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogi nyilatkozata a következő oldalon érhető el: Szerzői jogi nyilatkozat
(bluegep.net/szerzoi-jogi-nyilatkozat)

9. Adatvédelem

A Szolgáltató az Ügyfelektől származó céges és személyes adatokat, információkat mindig bizalmasan kezeli, nem él velük vissza, harmadik félnek nem adja ki azokat.

A weboldal adatkezelési tájékoztatója a következő oldalon érhető el: Adatkezelési tájékoztató
(bluegep.net/adatkezelesi-tajekoztato)