Ebben a bejegyzéseben az van leírva és bemutatva képek segítségével, hogy hogyan lehet megváltoztatni a tálcán található kereső megjelenését.

Háromféle megjelenítési lehetőség közül lehet választani:

 • Keresőmező megjelenítése: A tálcán megjelenik a teljes keresési mező, amelybe belekattintva azonnal begépelhetőek a keresési kifejezések. (Ez a Windows 10 alapértelmezett beállítása.)
 • Keresés ikonjának megjelenítése: A tálcán a kereső ikonja látható csak, amelyre rá kell kattintani és a megjelenő keresési mezőbe lehet begépelni a keresési kifejezéseket.
 • Elrejtve: A kereső semmilyen formában nem látszódik a tálcán. A kereséshez a Start gombra szükséges kattintani és utána el kell kezdeni begépelni a keresési kifejezést, aminek a hatására meg fog jelenni a keresési felület. (Ez mindegyik keresési megjelenítés esetében működik.)


Keresőmező megjelenítése:

 • Jobb egérgombbal kell kattintani a tálcán, majd a megjelenő lehetőségek közül felülről a másodikra (Keresés) szükséges rávinni az egérmutatót. Ennek hatására meg fog jelenni további három opció, amelyek közül a Keresőmező megjelenítése lehetőségre kell rákattintani.
  windows_10_a_talcan_talalhato_kereso_megjelenitesi_lehetosegei_01
 • Eredménye:
  windows_10_a_talcan_talalhato_kereso_megjelenitesi_lehetosegei_02


Keresés ikonjának megjelenítése:

 • Jobb egérgombbal kell kattintani a tálcán, majd a megjelenő lehetőségek közül felülről a másodikra (Keresés) szükséges rávinni az egérmutatót. Ennek hatására meg fog jelenni további három opció, amelyek közül a Keresés ikonjának megjelenítése lehetőségre kell rákattintani.
  windows_10_a_talcan_talalhato_kereso_megjelenitesi_lehetosegei_03
 • Eredménye:
  windows_10_a_talcan_talalhato_kereso_megjelenitesi_lehetosegei_04


Elrejtve:

 • Jobb egérgombbal kell kattintani a tálcán, majd a megjelenő lehetőségek közül felülről a másodikra (Keresés) szükséges rávinni az egérmutatót. Ennek hatására meg fog jelenni további három opció, amelyek közül az Elrejtve lehetőségre kell rákattintani.
  windows_10_a_talcan_talalhato_kereso_megjelenitesi_lehetosegei_05
 • Eredménye:
  windows_10_a_talcan_talalhato_kereso_megjelenitesi_lehetosegei_06

Hasznos volt ez a bejegyzés?

0 / 0

Vélemény, hozzászólás? 0

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. A * megjelölt mezőket kötelezően ki kell tölteni!