Ebben a bejegyzéseben az van leírva és bemutatva képek segítségével, hogy hogyan lehet beállítani azt, hogy a vágólap egynél több elemet is elmentsen, amelyek közül a beillesztés során ki lehet választani majd a kívántat.

Információk és megjegyzések:

 • Alapértelmezettként ki van kapcsolva ez a beállítás.
 • Ezzel a beállítással meg lehet tekinteni a vágólap előzményeit vagyis a korábban másolt és kivágott elemeket, legyenek azok szövegek vagy akár képek.
 • A használatához (az előzmények ablak előhívásához) beillesztéskor a Windows (gomb) + V billentyűkombinációt kell lenyomni és nem a megszokott Ctrl + V párost, amely amúgy a beállítást követően is ugyanúgy működni fog.
 • Az előzmény (Vágólap) elemeit törölni (akár egyet, akár az összeset) vagy rögzíteni is lehet, ehhez az adott elemnél a jobb felső sarokban a három kis pontra kell kattintani.
  windows_10_tobb_elem_mentese_a_vagolapra_04
Lépések:

 1. Meg kell nyitni a Gépház ablakát a Windows és I billentyűkombináció megnyomásával, majd azon belül a Rendszer menüpontra szükséges kattintani.
  windows_10_tobb_elem_mentese_a_vagolapra_01
 2. A Rendszer részen belül a Vágólap menüpontot kell megkeresni és arra szükséges kattintani.
  windows_10_tobb_elem_mentese_a_vagolapra_02
 3. A Vágólap menüponton belül a Vágólap előzményei résznél a kis csúszkára kell kattintani, hogy az Bekapcsolt állapotban legyen.
  windows_10_tobb_elem_mentese_a_vagolapra_03

Hasznos volt ez a bejegyzés?

3 / 1

Vélemény, hozzászólás? 0

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. A * megjelölt mezőket kötelezően ki kell tölteni!