Ebben a bejegyzéseben az van leírva és bemutatva képek segítségével, hogy a Windows 10 operációs rendszerben hogyan lehet megváltoztatni vagy kikapcsolni a tálcán található “Hírek és érdeklődési területek” elem megjelenését.

Háromféle lehetőség közül lehet választani:

 • Ikon és szöveg megjelenítése (alapértelmezett): A tálca jobb oldali részen, az értesítési ikonok előtt látható az időjárást tükröző ikon, hogy milyen külső hőmérséklet (hány Celsius-fok) van jelenleg és egy nagyon rövid leírás az aktuális időjárásról.
 • Csak az ikon megjelenítése: A tálca jobb oldali részen, az értesítési ikonok előtt csak az időjárást tükröző ikon látható.
 • Kikapcsolás: A tálcán egyáltalán nem látható semmi sem erre vonatkozólag.

Ikon és szöveg megjelenítése:

 • Jobb egérgombbal kell kattintani a tálcán, majd a megjelenő lehetőségek közül a Hírek és érdeklődési területek elemre szükséges rávinni az egérmutatót. Ennek hatására meg fog jelenni további három opció, amelyek közül az Ikon és szöveg megjelenítése lehetőségre kell rákattintani.
  windows_10_hirek_es_erdeklodesi_teruletek_elem_megjelenitesi_lehetosegei_a_talcan_01
 • Eredménye:
  windows_10_hirek_es_erdeklodesi_teruletek_elem_megjelenitesi_lehetosegei_a_talcan_02

Csak az ikon megjelenítése:

 • Jobb egérgombbal kell kattintani a tálcán, majd a megjelenő lehetőségek közül a Hírek és érdeklődési területek elemre szükséges rávinni az egérmutatót. Ennek hatására meg fog jelenni további három opció, amelyek közül a Csak az ikon megjelenítése lehetőségre kell rákattintani.
  windows_10_hirek_es_erdeklodesi_teruletek_elem_megjelenitesi_lehetosegei_a_talcan_03
 • Eredménye:
  windows_10_hirek_es_erdeklodesi_teruletek_elem_megjelenitesi_lehetosegei_a_talcan_04

Kikapcsolás:

 • Jobb egérgombbal kell kattintani a tálcán, majd a megjelenő lehetőségek közül a Hírek és érdeklődési területek elemre szükséges rávinni az egérmutatót. Ennek hatására meg fog jelenni további három opció, amelyek közül a Kikapcsolás lehetőségre kell rákattintani.
  windows_10_hirek_es_erdeklodesi_teruletek_elem_megjelenitesi_lehetosegei_a_talcan_05
 • Eredménye:
  windows_10_hirek_es_erdeklodesi_teruletek_elem_megjelenitesi_lehetosegei_a_talcan_06

Hasznos volt ez a bejegyzés?

0 / 1

Vélemény, hozzászólás? 0

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. A * megjelölt mezőket kötelezően ki kell tölteni!